Vad är "fulgourmet"?
Det är väldigt enkelt; ful + gourmet = fulgourmet. Det finns en gourmetambition, men sanningen är den att bloggen aldrig kommer leva upp till det, därför blir det då fulgourmet. Recept som andas historia och andakt kommer varvas med gastronomiska övergrepp som att tex byta guancialen mot varmrökt sidfläsk i en Carbonara.
Vad innehåller bloggen?
Den kommer avgränsas till innehåll kopplat till mat och dryck. I första hand recept, men den kommer troligen breddas på med tankar om mat och matlagning, produkttips- och test, recensioner, restaurangtips etc.
Vem står bakom bloggen?
En skånsk matentusiast som helt saknar både kulinarisk utbildning och erfarenhet från att jobba i ett restaurangkök. Allt som skrivs på denna blogg utgår från mitt amatörmässiga, men entusiastiska, perspektiv och bör därför tas för vad det är; åsikter, tycke och smak - inte fakta.
Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av att både laga och äta (framförallt äta) mat. Jag gillar all form av mat - allt från fast food till exklusiva delikatesser. Det finns någon slags grundtanke och preferens om att mat ska vara "äkta" och lagad från grunden, men det betyder inte att jag inte ibland blir sugen på specifikt Billy's Pan Pizza och då äter det till middag.
Bloggen är skapad för att på ett smidigt sätt samla mina recept jag gillar och som jag tror andra eventuellt kan ha glädje av och för att kunna connecta med andra matentusiaster.
Kommentarer